COPA, LLIGA I CHAMPIONS

La celebració de la Champions del Barça, en directe

Els jugadors ja són al Camp Nou per oferir els seus tres títols a l'afició blaugrana

4
Es llegeix en minuts
ADRIÀ ROCHA / BARCELONA

Els guanyadors de la Copa, la Lliga i la Champions han celebrat sobre la gespa del Camp Nou amb els 67.000 aficionats que s'han desplaçat al lloc.

La jornada, que ha començat a les sis de la tarda amb l'arribada dels jugadors amb l''orelluda' ha tingut sabor de comiat per a Xavi Hernández, que, com ja va anunciar fa un parell de setmanes, se'n va a Qatar per acabar la seva exitosa carrera futbolística.

En el seu parlament, victorejat, ha donat les gràcies a l'afició culer pel suport rebut i ha assegurat que "la trobarà a faltar".


22.45 h Ja surt la plantilla i els membres de l''staff' tècnic del Barça al terreny de joc. L'estadi, dempeus i il·luminat per flaixos de mòbil per rebre els jugadors després d'una extenuant jornada de celebracions.

22.18 h Els jugadors, amb més de tres hores de festa a l'esquena, per fi arriben al Camp Nou. En uns minuts sortiran a la gespa per saludar els espectadors. Falta saber si algun, com ja ha passat en celebracions anteriors, no podrà parlar per culpa d'un índex d'alcohol en sang massa alt.

21.40 h{Neymar}trident ofensiu culer

 

21.25 hles onades i els càntics 

21.25 h El Camp Nou s'impacienta davant el lleu retard que porta la comitiva blaugrana. Comencen les onades i els càntics a l'estadi del Barça, però no són d'avorriment (o no del tot).

21.00 h Es compleixen les dues hores de rua i enfilem l'última abans de l'arribada dels jugadors del Barça a l'estadi. Els culers hauran aconseguit el triplet, però els Mossos d'Esquadra i els membres de la Guàrdia Urbana de Barcelona que estan acompanyant l'autobús i han recorregut tot el centre de la capital catalana a peu gairebé s'han marcat una marató.

20.40 h Comencen les primeres activitats al Camp Nou, que es va omplint a poc a poc pels 70.000 aficionats més matiners que han aconseguit una entrada. Falten uns 80 minuts perquè els jugadors facin acte de presència a l'estadi.

20.18 h Els jugadors salten i ballen a sobre l'autobús, que de moment aguanta estoicament les seves envestides. Desconeixem l'estat d'ànim del conductor. No obstant aquests salts, cap futbolista --per sort-- ha caigut del vehicle.

 

19.48 h  Els jugadors no són els únics que celebren els títols de la temporada. Luis Enrique també està a l'autobús desfilant per Barcelona, i encara que, segons assegura, no ha decidit el seu futur, el club el vol per a l'any que ve. Així ho va assegurar el president del Barça, Josep María Bartomeu, durant unes declaracions la setmana passada, en què va confirmar que no desitja ningú més que l'asturià.

 

19.30 h Mentre els jugadors avancen entre la marea de seguidors que envaeix el centre, el Camp Nou obre les portes. L'estadi del Barça estarà absolutament ple. El club, que ha programat actuacions i un espectacle pirotècnic, ha venut unes 70.000 entrades. 

19.15 h La comitiva de les tres copes arriba a Arc de Triomf. Gerard Piqué s'aixeca al costat dels trofeus saludant una afició que espera que no emuli el seu company de Selecció Sergio Ramos. El també defensa Marc Bartra ha compartit aquesta fotografia amb els seus seguidors de Twitter.

 

19.00 h Els blaugranes ja han pujat a l'autobús carregats amb la Copa del Rei, la Lliga i la Champions. D'aquí pocs minuts comença rua pel centre de Barcelona fins al Camp Nou.

18.30 h  Xavi Hernàndez ha aixecat tres títols aquest últim mes i el Barça ho rememora amb aquest vídeo. El de Terrassa no es retira del futbol professional, sinó que se'n va amb la família a Qatar, on jugarà a l'Al-Assad, campió aquest any de la lliga local.

18.30 h  Xavi Hernàndez ha aixecat tres títols aquest últim mes i el Barça ho rememora amb aquest vídeo. El de Terrassa no es retira del futbol professional, sinó que se'n va amb la família a Qatar, on jugarà a l'Al-Assad, campió aquest any de la lliga local.

18.00 h La plantilla blaugrana posa en la seva arribada a l'aeroport del Prat amb la Copa d'Europa. 

 

 17.38 h Els jugadors del Barça baixen de l'avió que els ha portat de Berlín a Barcelona. Iniesta i Xavi encapçalen la comitiva amb l''orelluda'.

Notícies relacionades

Els de Luis Enrique van guanyar aquest dissabte la cinquena Champions culer per 1-3 davant la Juventus. Els herois de la nit van ser Rakitic, Suárez i Neymar amb els seus gols i Iniesta, que va ser nomenat el millor jugador del partit. 

La rua d'aquesta tarda, que EL PERIÓDICO oferirà en directe, començarà a les 19.00h a l'Estació del Nord i portarà l'equip pel centre de Barcelona fins al Camp Nou, on a partir de les 22.00h començaran els parlaments dels jugadors, que entregaran la Copa, la Lliga i la Champions a l'afició culer.