Sense Ibrahimovic ni Verratti

El conjunt francès afrontarà l'anada amb dues sensibles baixes per sanció, com Alves a la part blaugrana

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / BARCELONA

El París Saint-Germain tornarà a aparèixer en el camí europeu del Barça. Igual que en la fase de grups, però ara en una instància superior: als quarts de final i reforçat anímicament després d'haver eliminat el Chelsea a Stamford Bridge. El peatge que va pagar en el duríssim partit de Londres el patirà a l'anada del Parc dels Prínceps.

Notícies relacionades

Laurent Blanc no podrà comptar amb Ibrahimovic a la davantera ni amb Verratti al centre del camp. Tots dos estan sancionats amb un partit. El davanter suec va ser expulsat i el centrecampista italià compleix cicle d'amonestacions. Igual que Dani Alves per part blaugrana, que va veure una groga davant el Manchester City.

El respecte pel PSG ha augmentat considerablement després que fes caure el Chelsea de la Champions. Va anar a Anglaterra amb un 1-1 del primer partit i va superar totes les dificultats que se li van presentar: l'expulsió d'Ibra en el minut 30, el desavantatge per dues vegades al marcador i un partit amb pròrroga inclosa en camp contrari. L'esforç s'ha notat a la Lliga. El conjunt parisenc ha cedit el liderat a l'Olympique de Lió, però, de moment, el té a només dos punts de distància.