Alexis Sánchez passa revisió mèdica a l'Arsenal

El traspàs del davanter xilè del Barça es xifra en 38 milions d'euros

Alexis Sánchez, en el partit del Barça contra l’Elx.

Alexis Sánchez, en el partit del Barça contra l’Elx. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El davanter xilè Alexis Sánchez és a Londres per sotmetre's a una revisió mèdica per a l'Arsenal, dada que apunta que ja s'ha tancat un contracte de traspàs entre el FC Barcelona i el club anglès, informa aquest dijous l'agència local PA.

Notícies relacionades

Segons PA, els dos clubs podrien haver acordat el traspàs del jugador xilè per 30 milions de lliures (37,7 milions d'euros, al canvi d'avui), en un acord que es podria formalitzar les pròximes hores. A això s'hi haurien d'afegir uns tres milions d'euros més en variables fàcilment abastables per part del jugador.

Els 'Gunners' també volen el defensa francès Mathieu Debuchy, actualment al Newcastle, dins del pla de l'entrenador Arsène Wenger de consolidar l'èxit aconseguit a la Copa d'Anglaterra (FA Cup) aquesta temporada per part de l'Arsenal, que almenys aquesta vegada es converteix en club comprador d'algun jugador del Barça, i no al revés. S'ha de recordar que els últims tres anys han arribat de l'Arsenal el recobrat Cesc Fàbregas (ara ja al Chelsea) i Alex Song.