La CBS posa el focus sobre el Barça i Messi

La cadena nord-americana oferirà diumenge i dimecres que ve dos reportatges sobre el club i l'astre argentí

Xavi, en la gravació del reportatge de la CBS.

Xavi, en la gravació del reportatge de la CBS. / MIGUEL RUIZ (FCB)

1
Es llegeix en minuts

En els pròxims dies elBarça serà protagonista de la cadena nord-americana CBSamb l'emissió de dos reportatges, un sobre el model esportiu del club blaugrana i un altre sobreLeo Messi, queha acabat l'any 2012 amb un rècord de 91 gols.

Tal com explica la web del club, el programa'60 minutes', amb una trajectòria de 44 temporades a la graella televisiva de la CBS, abordarà diumenge que ve el model del Barça, admirat a tot el món. El reportatge es fixa en l'èxit esportiu de l'equip de futbol, però també en el model formatiu que caracteritza el club des de fa anys. De fet, la cadena nord-americana destaca especialment que gairebé el 70% dels jugadors del primer equip del FC Barcelona s'han format en les seves categories inferiors.

Notícies relacionades

En aquest programa intervenen el president Sandro Rosell, el director esportiu Andoni Zubizarreta i els futbolistes Leo Messi, Xavi Hernández, Cesc Fábregas i Gerard Piqué.

Per la seva banda, Messi serà el protagonista d'un altre programa de la cadena, aquesta vegada del programa '60 Minutes Sports'. En aquesta ocasió, el reportatge s'emetrà el dia 9. El '10' del Barça parla amb el prestigiós periodista Bob Simon.

Temes:

Messi