ESPORT LOCAL

Onze clubs participen en la 31a edició de la Copa Badalona de Bàsquet

El torneig es disputarà els dies 1, 2, 3, 9 i 10 de setembre als pavellons municipals de Casagemes i la Plana

La presentació de la Copa Badalona de Bàsquet.

La presentació de la Copa Badalona de Bàsquet.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total d'onze clubs i entitats esportives de Badalona participaran en la 31a edició de la Copa Badalona de Bàsquet -XVII Trofeu Joan Serna-, i en la 13a Copa Badalona de Minibàsquet -Trofeu Andreu García Batlle. 

La Copa Badalona, masculina i femenina, es disputarà els dies 1, 2, 3, 9 i 10 de setembre als pavellons municipals de Casagemes i la Plana, i la 13a Copa Badalona de Minibàsquet tindrà lloc els dies 23 (nois) i 24 de setembre (noies) al pavelló municipal de Casagemes.

L'acte de presentació de la Copa i Minicopa de Bàsquet va tenir lloc el dia 28 a la sala de premsa del Club Joventut Badalona amb la presència del president de l'entitat, Juanan Morales; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Badalona,Maria Gallardo, el president del Badalona Bàsquet Base, Rosendo Gabara, i la vicepresidenta de la Federació Catalana de Bàsquet, Maria Lluís Gol, així com d'una nombrosa representació dels equips badalonins de bàsquet.

Arrels i consolidació

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Badalona, María Gallardo, va destacar que la Copa Badalona és una mostra de "les arrels i la consolidació del bàsquet a la ciutat" i va agrair als dirigents i entrenadors "el seu esforç i el seu compromís per formar jugadors i el desenvolupament com a persones dels esportistes".

En aquest sentit Rosendo Gabara, president del Badalona Bàsquet Club, va alabar que, un any més, clubs, entrenadors i jugadors hagin començat abans els entrenaments per estar a punt per a aquestes competicions. A l'acte de presentació s'hi va poder afegir, finalment, el president de la FCBQ, Joan Fa, qui va saludar als representants dels equips badalonins i els va desitjar una bona temporada.

Notícies relacionades

Els clubs participants són: AE Sant Andreu de Natzaret; AE Minguella; Associació Bàsquet Badalona (ABB); Bàsquet Círcol; AEE Col·legi Cultural; Maristes Ademar Badalona; AE DOSA Badalona; CB Sant Josep; AE Badalonès, Unió Bàsquet Llefià i Club Joventut Badalona.

Més notícies de Badalona a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA