SUCCÉS

Un ferit lleu en un tiroteig amb perdigons en un bar de Badalona

El ferit, de 68 anys, es troba a l'Hospital Germans Trias i Pujol, on passarà la nit fins que es comprovi quin és el seu estat físic

1
Es llegeix en minuts
MANUEL ARENAS / BADALONA

Un home de 68 anys ha resultat ferit en un tiroteig amb armes de perdigons aquest migdia en un bar del barri de Pomar, a Badalona.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el trasllat des del lloc dels fets fins a l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) s'ha efectuat a les 13.18 h en una ambulància de suport vital bàsic, que consta d'una dotació de dos tècnics. El ferit passarà la nit al centre hospitalari fins que demà es comprovi quin és el seu estat físic.

“ESCOPETA DE PERDIGONS”

La informació ha estat confirmada per part de l'empresa d'ambulàncies Grup La Pau, l'encarregada de fer efectiu el trasllat. Segons fonts del grup, es tracta d'un ferit lleu que ha rebut un tret amb una escopeta de perdigons, que li hauria ocasionat una ferida superficial.

En un principi l'alerta s'ha activat com si es tractés d'una arma de foc convencional, però posteriorment s'ha sabut que la munició era de balins.

Veïns de la zona asseguren que el tiroteig s'ha produït per una discussió entre dos subjectes contendents en la pugna.

Notícies relacionades

L'any passat, també a Badalona, ja van resultar ferides tres persones en una baralla entre dues famílies en la qual també es va utilitzar una escopeta de perdigons per ferir els subjectes, un d'ells greument.

Més notícies de Badalona