Badalona i Santa Coloma participaran en un 'networking' alimentari

15 empreses de producció alimentària es trobaran amb restauradors d'aquests municipis perquè coneguin i provin de primera mà els seus productes

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BADALONA

Un total de 15 empreses de producció alimentària de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs Montgat es trobaran amb restauradors d'aquests municipis perquè coneguin i provin de primera mà els seus productes

L'encontre, que té l'objectiu de promoure i dinamitzar els productes de proximitat, està organitzat per l'Ajuntament de Badalona i el Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) i tindrà lloc el pròxim 2 d'octubre a les instal·lacions del propi BCIN.

DINAMITZACIÓ ECONÒMICA LOCAL

L'experiència de creació un espai de trobada entre productors alimentaris locals i restauradors de l'àrea del Barcelonès Nord pretén afavorir, des del coneixement directe i personal, la dinamització econòmica local amb la voluntat de teixir aliances comercials de futur.

La jornada de 'networking' permetrà als productors alimentaris disposar d'un espai on poder fer una petita exposició dels seus productes i una cata, si ho consideren oportú, als diferents restauradors.

9 PRODUCTORES CONFIRMADES

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPO) de Badalona i de l'empresa Raiels, especialista en la dinamització econòmica de territoris.

Notícies relacionades

Fins ara hi ha 9 empreses productores que han confirmat la seva participació a la trobada. Les empreses productores i de restauració que estiguin interessades en participar-hi han de notificar-ho enviant un correu electrònic a gpujol@bcin.cat per reservar una plaça de manera gratuïta.

Més notícies de Badalona