ACORD A BADALONA

Dolors Sabater podrà aprovar els pressupostos a Badalona gràcies al suport del PSC

El grup municipal socialista assegura que seran uns comptes "justos, socials i progressistes" mentre el PP qualifica de "lamentable" l'actitud del PSC

1
Es llegeix en minuts
QUERALT FLOTATS / BADALONA

Si fa a penes dues setmanes el grup local de CiU va manifestar el seu  “sí” als pressupostos de Dolors Sabater, ara ha estat el PSC qui ha arribat a un acord amb el govern municipal per aprovar els números de l'exercici 2016. 

El vot favorable dels socialistes arriba, això sí, després de l'acceptació per part del govern de bona part d'al·legacions i propostes plantejades pel PSC.

"Després de quatre anys de retallades del PP a Badalona, hem aconseguit un pressupost d'esquerres per fer polítiques progressistes” ha assegurat el president del grup municipal, el socialista Àlex Pastor.

La formació de Pastor celebra l'aprovació d'un pressupost “just, social i progressista” que “garanteixi l'atenció a l'emergència social i generi oportunitats i creixement”.

En aquesta línia, entre les demandes del PSC hi constava l'augment de recursos econòmics per a vivenda social, la socialització de llibres de text i la reducció del preu de les escoles bressol per les famílies amb menys recursos, entre altres.

EL PP CRITICA L'ACTITUD DEL PSC

Per la seva part, el Partit Popular ha criticat durament l'actitud del PSC ja que, segons el portaveu popular Juan Fernández, el que fan és “suplicar de forma pública entrar a formar part del govern de la ciutat quan ja ho fa de forma no oficial”. 

Notícies relacionades

En relació amb els resultats de l'enquesta realitzada pel PSC que plantejava una possible moció de censura contra l'alcaldessa, el PP assegura que el partit “ha utilitzat els veïns que han contestat l'enquesta per a l'autocomplaença ja que en cap cas estan fent oposició al govern, al contrari; és el bastó que el sustenta".

Més notícies de Badalona

Temes:

PPC CiU PSC PSC