TERCERA EDICIÓ

Més de 200 establiments s'apunten a la Badalona Shopping Night

Els locals del centre de la ciutat obriran les seves portes fins a la mitjanit i oferiran descomptes, promocions, degustacions, actuacions i sortejos

1
Es llegeix en minuts
Q.F. / Badalona

En el marc de les Festes de Maig de Badalona 2015, dissabte, 9 de maig, se celebrarà la tercera edició de la Badalona Shopping Night amb l'objectiu de dinamitzar el sector comercial de la ciutat.

Botigues, bars i restaurants presentaran una oferta comercial molt variada que inclou promocions, descomptes i que també ha programat un ampli ventall d'activitats lúdiques al carrer amb actuacions, desfilades, degustacions, sortejos, etc.

L'acte d'inauguració tindrà lloc a les 20.30 hores, a la plaça de la Vila, amb la Flaixmob 2015, un ball multitudinari dirigit per la coreògrafa Maribel del Pino i amb la participació de les escoles de dansa de Badalona i el club Fit Kid.

A les 23.30 hores, a la mateixa plaça, hi haurà una desfilada de moda i a la mitjanit serà el moment dels sortejos i entrega de premis.

Coincidint amb la jornada, el Museu de Badalona obrirà les portes de l'espai de les Termes-Decumanus fins a la 1 de la matinada. 

Notícies relacionades

Aquesta edició de la Badalona Shopping Night també tindrà un caràcter solidari ja que es recolzarà la campanya impulsada per l'Obra Social "la Caixa" de recollida de llet en favor del Banc d'Aliments.

Més notícies de Badalona