Anar al contingut

El CB Sant Josep de Badalona organitza una gran festa per salvar l'entitat

El club necessita 25.000 euros per reparar l'edifici i poder seguir amb les activitats

LAIA NONELL / Badalona

El Club Bàsquet Sant Josep convoca aquest dissabte una gran festa, però per trobar el motiu no hem de pensar en l'ascens de cap equip i tampoc en grans victòries. El Centre Parroquial Sant Josep, que disposa de les seccions de bàsquet, escacs i patinatge, s'ha vist obligat a celebrar la festa per recaptar diners per salvar el centre.

A principis de l'estiu passat, la fundació que gestiona la seu de la parròquia va anunciar que, segons un informe realitzat per un arquitecte del Bisbat, que informava que l'edifici era perillós i, per seguretat , havia de tancar-lo.

Segons el parer de la Junta del Centre, "l'informe tenia una base però era exagerat i basat en la normativa existent per als edificis que es fan actualment i que és molt estricta". La Junta assegura que el teatre ja no s'usava, perquè no tenia sortida de seguretat i el cortinatge i les butaques no eren ignífugues.

Després de diferents reunions i inspeccions oficials la xifra per reparar l'edifici, i així poder seguir amb les activitats, es va pressupostar en 25.000 euros. Al no disposar d'aquests diners, el club ha llançat la campanya 'Salvem Sant Pep' per poder començar una obres que haurien d'haver finalitzat a finals de febrer per no haver de clausurar les instal·lacions.

L'activitat principal que hi ha programada és una festa dissabte 2 de febrer que començarà a les 4 de la tarda fins a les 12 de la nit a la plaça de la Plana i els pavellons de bàsquet i patinatge.

Èxit d'implicació

Tota la comunitat del centre ha respost favorablement i el conjunt d'entrenadors del Club de Bàsquet estan preparant una sèrie d'iniciatives i activitats per als dissabtes a la tarda de les quals s'anirà informant a través de la web de la comissió 'Salvem Sant Pep' on també es pot fer donacions.

Però el club no només ha rebut el suport dels seus membres, sinó que també diverses personalitats del món esportiu s'han unit a la causa. Així esportistes com Rudy Fernández, Joan Carles Navarro i Ricky Rubio o el pilot Pol Espargaró han donat equipacions firmades perquè se subhastin aquest dissabte

0 Comentaris