El CB Sant Josep de Badalona organitza una gran festa per salvar l'entitat

El club necessita 25.000 euros per reparar l'edifici i poder seguir amb les activitats

Vídeo promocional de la campanya ’Salvem Sant Pep’ promoguda pel CB Sant Josep de Badalona. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAIA NONELL / Badalona

ElClub Bàsquet Sant Josepconvoca aquest dissabte una granfesta, però per trobar el motiu no hem de pensar en l'ascens de cap equip i tampoc en grans victòries. ElCentre Parroquial Sant Josep, que disposa de les seccions debàsquet,escacsipatinatge, s'ha vist obligat a celebrar la festa perrecaptar dinerspersalvar el centre.

A principis de l'estiu passat, la fundació que gestiona la seu de la parròquia va anunciar que, segons uninformerealitzat per un arquitecte del Bisbat, que informava que l'edificiera perillós i, per seguretat , havia de tancar-lo.

Segons el parer de la Junta del Centre, "l'informe tenia una base però era exagerat i basat en la normativa existent per als edificis que es fan actualment i que és molt estricta". La Junta assegura que el teatre ja no s'usava, perquè no tenia sortida de seguretat i el cortinatge i les butaques no eren ignífugues.

Després de diferents reunions iinspeccionsoficials la xifra per reparar l'edifici, i així poder seguir amb les activitats, es va pressupostar en25.000 euros. Al no disposar d'aquests diners, el club ha llançat lacampanya'Salvem Sant Pep' per poder començar unaobresque haurien d'haver finalitzat a finals de febrer per no haver de clausurar les instal·lacions.

L'activitat principal que hi ha programada és unafesta dissabte 2 de febrer que començarà a les 4 de la tarda fins a les 12 de la nit a la plaça de la Plana i els pavellons de bàsquet i patinatge.

Èxit d'implicació

Notícies relacionades

Tota la comunitat del centre ha respost favorablement i el conjunt d'entrenadors del Club de Bàsquet estan preparant una sèrie d'iniciatives i activitats per als dissabtes a la tarda de les quals s'anirà informant a través de la web de la comissió 'Salvem Sant Pep' on també es pot ferdonacions.

Però el club no només ha rebut el suport dels seus membres, sinó que també diversespersonalitatsdel món esportiu s'han unit a la causa. Així esportistes comRudy Fernández,Joan Carles NavarroiRicky Rubioo el pilotPol Espargaróhan donat equipacions firmades perquè sesubhastinaquest dissabte