¿Per què no et pots perdre la Terrassa Martini?

Martini inaugura amb un ple absolut la temporada de terrasses a Barcelona

33856510 60

33856510 60 / ALVARO MONGE

2
Es llegeix en minuts
SARA ANDRADE / BARCELONA

Si el temps ho permet, la Terrassa Martini serà el reclam d'aquest cap de setmana a la ciutat de Barcelona i donarà el tret de sortida de la temporada d'estiu o, el que és el mateix, de terrasses. La seva localització al One Ocean del Port Vell, la converteix en un lloc de pas obligat per a tot aquell que vulgui disfrutar de Barcelona en estat pur. No només per les seves increïbles vistes del port, amb els seus impressionants iots i creuers, sinó també pel seu ambient, cada vegada amb més oferta gastronòmica i de 'pubs'. Definitivament el Port Vell està de moda tant per als turistes com per als autòctons que busquen llocs nous i més ‘cool’.

El bon temps i l'oloreta de mar conviden a una tapa amb el seu vermut, insuperabe si és a càrrec d'Albert Adriá. El xef i el seu equip seran els encarregats de posar sabor al cap de setmana amb els seus aperitius, això sí, acompanyats de tota classe de Martinis. Per descomptat, un altre dels seus punts forts serà la música, que arriba de la mà del Primavera Sound, amb 'dj' referents a Barcelona, com DJ Xtrarradio, DJ Shelby Grey o DJ Fra.

Aquest dijous ja vam poder veure un avanç en la seva inauguració, que ha sonat a ritme de blues i jazz amb Flamingo Tours. Aquest divendres, des de les 20.00 h fins a les 22.00 h, Martini portarà Sr. Chinarro; una ocasió única per veure l'estrena del seu nou disc, ‘El progreso’. Dissabte serà el torn de Christina Rosenvinge, i diumenge, el d'un artista secret encara per desvelar.

La inauguració coincideix, a més, amb el Gran Premi de fórmula 1 que se celebrarà aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya. I és un lloc perfecte per als amants dels cotxes i de l'escuderia Williams, ja que n'hi ha uns quants d'exposats amb què es podran quedar una estona embadocats.

Del luxe al l'estil 'hipster'

Del luxe al l'estil 'hipster'Martini ha inaugurat aquest dijous la seva terrassa a Barcelona amb un èxit absolut i entre moltes cares conegudes. El vespre va començar amb la model i presentadora Eva González, que va ser la padrina de l'esdeveniment, al qual va anar amb un vestit blanc de Jorge Vázquez, sabates de María José Suárez, companya i Miss Espanya, i joies de Rabat. La model va arribar, va vèncer i va marxar, perquè a penes la vam poder veure gaires minuts més.

Notícies relacionades

A qui sí que es va poder veure compartint croquetes i Martinis amb els convidats va ser a una simpàtica Alice Delall, que com a fotògrafa oficial de la Terrassa no va deixar d'immortalitzar a tothom. La musa de Lagerfeld i filla del milionari anglès, Guy Dellal, va posar la nota més ‘grunge’ a un esdeveniment on es van veure molts vestits de corbata, engominats i grans talons. I no és estrany enmig de tant iot de luxe. Martini rere Martini, vam seguir veient més cares conegudes, com la de Melissa Jiménez, la de l'actor Joel Bosqued, sense la seva parella Blanca Suárez, també el cuiner britànic Jamie Olivier, que no va parar de fer-se 'selfies', i moltes blogueres i ‘new faces’ del món de la moda. La nit martiniana va tenir els seus moments més desenfadats amb l'aparició de les trans Didi Maquiaveli i la Nenuco, que, per descomptat, no van passar desapercebudes amb els seus perrucots. 

La festa no pararà de moment perquè segueix divendres, dissabte i diumenge a Barcelona. Després se'n va de 'tournée' per altres ciutats com Madrid, Milà, Lieja, Sotxi i São Paulo.