Torna el festival de moda més famós d'Igualada

El Rec.0 celebra una nova edició amb més de 70 marques i dissenyadors

rec0123

rec0123

1
Es llegeix en minuts
SARA ANDRADE / BARCELONA

El Rec.0 Experimental Stores torna en la seva 13a edició al barri industrial més concorregut d'Igualada, des d'aquest dijous fins al pròxim dia 6 de novembre. El festival de moda, que va començar com un experiment de 'retail', ja té un munt de seguidors que no se'n perden cap edició. El seu secret està en les seves 'pop-ups', botigues ef ímeres, i en els seus preus. Al Rec.0 s'hi poden trobar marques de primer nivell com Desigual, Levi’s, Sita Murt, Pepe Jeans, Mango o Lacoste, així fins a arribar a les 70.

Aquest novembre s'estrena el 'Urban Village', on s'instal·larà la moda més urbana amb Adidas, Loreak Mendian, Two Thirds o Costalamel, entre altres. Tot això acompanyat de sessions de DJ i de les ja famoses 'food trucks'. En aquest espai també s'estrena el 'Urban pop up', un nou espai que comptarà amb una marca de moda urbana cada dia diferent, com Kaotiko Barcelona, entre altres.

Disseny alternatiu i local

El disseny més alternatiu estarà en el 'market' dels dissenyadors, amb els vestits 'vintage' de SusiSweetDress, i la moda de Txell Miras, Josep Abril i Miriam Ponsa, entre altres, a més de la dissenyadora guanyadora del concurs Time Out, Marta Huerta. L'altre epicentre de la moda més emergent és el 'Rec Pop Up Day Estrella Damm', que cada dia compta amb un dissenyador o una marca diferent. Aquesta edició ve amb convidats de luxe com la Gypsy Truck amb Lebor Gabala, Xisqueta, Colmillo de Morsa o Martitoro.

El menjar al carrer i la música

El Rec Street Food torna amb 30 'food trucks', o el que és el mateix, carabanes de menjar. També amb la música de Beth, XY, Carosones, Karol Green i Santi Caretat, etcètera. El concert Movistar, que aposta per la música més indie, tindrà com a grup estrella Mujeres.

Notícies relacionades

A més, Rec.0 també programa sessions de DJ, tallers infantils i xerrades, on destaca la presentació de l'últim llibre '813' de la il·lustradora Paula Bonet, que hi serà present, i la de l'últim de Jair Domínguez'99 personatges que has de conèixer per entendre el món', que assistirà al Rec.0 amb el periodista Quim Morales.

En la seva 13a edició el Rec.0 preveu superar els 100.000 visitants de l'anterior edició. 

Temes:

Moda Igualada