Irina Shayk es converteix en Ventafocs en la nit de Pronovias

Hervé Moreau, nou director creatiu de la firma, sorprèn amb una col·lecció ultrafemenina i elegant

La model russa Irina Shayk, durant la desfilada de Pronovias 2016, al MNAC.

La model russa Irina Shayk, durant la desfilada de Pronovias 2016, al MNAC. / QUIQUE GARCIA (AFP)

2
Es llegeix en minuts
SARA ANDRADE

Les agulles d'un imponent rellotge marquen les deu de la nit just moments abans que comenci una de les desfilades més esperades de l'any a la capital catalana, Pronovias 2016. El Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), datat del 1934, no podia ser millor lloc per celebrar l'espectacle, decorat amb enormes llums de cristall que pugen i baixen, i fins i tot amb un fals terra de marbre, que en realitat és una moqueta. El romànic contrasta amb l'actualitat més absoluta, la dels convidats a la desfilada, tots, millor o pitjor, vestint les seves millors gales. 

Pronovias ha portat un d'aquests 'front rows' que dóna per a moltes estones de comentaris, amb una filera de personalitats des de polítics fins a més internacionals, com la bloguera Chiara Ferragni. Feliços i fantàstics posen i somriuen, només com sap fer-ho el que hi està acostumat. 

S'han deixat veure a l'última desfilada de Bridal Week, Malena Costa, Fiona Ferrer, Fernando Verdasco amb Ana Boyer, Genoveva Casanova, Raquel Jiménez, Ariadna i Andrea Prat o Vanesa Lorenzo. Tampoc han perdut detall Olivia de Borbó i Julian Porrás, Enrique Solís o la filla de Kevin Costner, Astrid Klisans.

HI HAVIA UNA VEGADA

Els llums s'apaguen i de les profunditats del rellotge apareix la dama de la nit, Irina Shayk, mentre una suau música repeteix allò de 'Once upon a time'. Hi havia una vegada, doncs, la primera col·lecció d'Hervé Moreau per a Pronovias, inspirada en les princeses de conte de fades. Magnífica col·lecció de debut amb línies més clàssiques i pròpies de la firma, i altres de més modernes i arrisques. Totes elles dibuixen una dona extremadament femenina i sensual amb vestits de somni brodats i de puntes, emblema de Pronovias, com també van confirmar les convidades. 

Però no contents amb això, apareix una altra princesa, la model espanyola més internacional, Blanca Padilla. Com ja va fer per a Dolce&Gabbana, la noia de cara de porcellana ha presentat algun dels vestits joia de la col·lecció amb un elegància poques vegades vista a la passarel·la.

UNA NÚVIA DE CONTRASTOS

Recollits baixos amb detalls florals de plata coronen una col·lecció per a una núvia de contrastos que es casa amb transparències, amb pronunciats escots en 'V' o sense ells, i que també s'atreveix amb els 'crop tops'. Però sens dubte, el millor són les esquenes, a l'aire i amb uns brodats que simulen tatuatges, i aquest aire andalús dels vestits de flamenca. 

Però la núvia també és romàntica aquest 2016, amb faldilles completament llises, colls de vaixell, materials com el crepè i cues més llargues i delicades. Fins i tot les més reticents a passar per l'altar s'haurien vestit aquest divendres de festa. 

Notícies relacionades

Marquen les 12 al rellotge i la Ventafocs, Irina Shayk, ha de tornar a casa. No es deixa la sabata, però en el seu lloc i al compàs de la melodia 'ets tu el príncep blau que vaig somiar' desfila una vegada més deixant a tothom bocabadat. 

 

Temes:

Moda Pronovias