Cita del 19 al 24 de febrer

Philipp Plein incendia la passarel·la de Milà amb la 'top' Naomi Campbell com a protagonista

Irina Shayk va compartir passarel·la amb la deessa d'eben en la desfilada del dissenyador alemany

Naomi Campbell obrint la desfilada de Philipp Plein a la Milano Moda Donna, aquest diumenge.

Naomi Campbell obrint la desfilada de Philipp Plein a la Milano Moda Donna, aquest diumenge. / ALESSANDRO GAROFALO

1
Es llegeix en minuts

El dissenyador alemany Philipp Plein ha estat l'encarregat de tancar la cinquena jornada de la Milano Moda Donna, aquest diumenge amb una proposta molt original que ens ha transportat a l'espectacle de la moda dels 90. Plein ha comptat amb la música de la cantant Rita Ora, que representa a la perfecció l'essència de l'estil Plein, atrevit i trencador, i amb una de les estilistes més importants dels 90, la parisenca Carlyne Cerf De Dudzeele

La sorpresa de la nit ha estat l'aparició estel·lar de Naomi Campbell, que ha obert la desfilada del dissenyador alemany, amb qui ja ha col·laborat en alguna ocasió. Campbell ha lluït un 'look' rocker, amb malles de cuir, abric de pell negre, maxicinturó i botes de 'cowboy' amb tatxes. El temps no passa per a la 'deessa d'eben', que als seus 43 anys va demostrar una vegada més que és la 'top' de les 'tops' a les passarel·les. La model Irina Shayk ha agafat el relleu de Campbell amb un 'look' molt semblant amb malles de cuir i tatxes als costats, maxicinturó i botes de 'cowboy'.

Far West

Notícies relacionades

La proposta del dissenyador alemany segueix fidel al seu estil, encara que introdueix l'essència 'cowboy' tan present en les últimes desfilades de les setmanes de la moda. El negre és el color protagonista de tota col·lecció, menys en els estampats de tartà en els vestits i faldilles que endolceixen una col·lecció per a una dona molt sensual. Els abrics de pell, el cuir, els tops que deixen al descobert el melic, el denim i els complements recorden els bandits del Far West. 

El remat final ha estat el foc que ha cobert la passarel·la amb un colofó d'alt voltatge on Campbell, Shayk i la model brasilera Izabel Goulart han ensenyat el melic amb un 'look' sexi i atrevit.