On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la música alternativa del Festival'Era i el saxo prodigiós de Kamasi Washington

nmartorell39256598 onbarcelona festival era170718184733

nmartorell39256598 onbarcelona festival era170718184733 / Dani Canto Spain

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Festival alternatiu rural

Si no vas poder anar al Vida Festival, queda una altra opció (gens menyspreable) per disfrutar de música alternativa en un entorn campestre: el Festival'Era de Llagostera, aquest any amb Renaldo & Clara, Anímic, Cala Vento, Manel, Triángulo De Amor Bizarro… Dissabte, dia 22, des de les 17.15 h. 


Acció de culte en 35 mm

La Filmoteca ofereix, com a part del cicle dedicat al festival de Sitges, el clàssic Calles de fuego de Walter Hill en còpia de 35 mm. Diane Lane és una aspirant a estrella del pop i Michael Paré, el seu exnòvio, un mercenari que ha de rescatar-la d'uns segrestadors. Dimecres, dia 26, 17.00 h. 


Saxofonista prodigiós

Cap fan del jazz modern amb dos dits de front deixaria escapar l'actuació, dilluns, dia 24, a BARTS, de Kamasi Washington, arranjador del penúltim disc de Kendrick Lamar i autor d'un primer àlbum ¡de tres hores!, èpic The epic. Aperitiu sucós del festival de jazz. 


Aixeca't i camina

'La verdadera vida. Un mensaje a los jóvenes' (Malpaso), el filòsof Alain Badiou reflexiona sobre la joventut i convida els que la disfruten a fugir del nihilisme i el capitalisme, a inventar-se una vida de veritat. No és un sermó: és una carta persuasiva però honesta. 


Trobant el nord

Les nits de CaixaForum la tornen a encertar de ple amb el seu doble cartell de dimecres, dia 26: actuen el suec Varg (foto), prodigi del techno gòtic en plena ascendència, i el danès Croatian Amor, conegut pel seu ambient amb ànima pop. Boires digitals des del nord d'Europa. 


OFF

Notícies relacionades

S'ha acabat l'amor

¿Recordeu Icona Pop? Fa uns anys van sorprendre amb 'I love it', la cançó seva que més continua sonant… Possiblement perquè les últimes, cas de GIRLS GIRLS, no s'enganxen tan fàcilment. En la citada cançó hi han participat set compositors. I ni així.